Wil jij gezondere keuzes leren maken? Je lekkerder in je vel voelen? Fysiek en mentaal sterker en fitter worden?
Dan is de coaching bij ons zusterbedrijf Echa Health Studio wellicht iets voor jou. Op Eijkereind 36 in Bergeijk bieden we in onze prachtige ruimte veel coachmogelijkheden. Zoals begeleiding op het gebied van training, voeding en mindset.

Neem een kijkje op de website: http://www.echahealthstudio.nl en laat via het contactformulier je gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Het programma biedt persoonlijke, doelgerichte coaching. Alles wordt aangepast op jouw wensen. Het is geen dieet maar een gezonde leefstijl en een eerlijk advies waarbij gekeken wordt naar jouw gedrag en valkuilen. Echt een aanrader!

- Kelly

Met haar positieve en enthousiaste aanpak stelt Anne samen met jou realistische doelen. Ze is daarbij vooral heel praktisch en beeldend ingesteld, waardoor het makkelijker wordt om die doelen na te streven. De slimme tips, adviezen en peptalks geven je die boost, zodat het deze keer wel lukt, voor altijd.

- Kim

Ik heb in een korte tijd, 2 maanden, mijn doel behaald. Boven verwachting! En ben er super blij mee. Ik ga zeker op deze manier verder. Anne bedankt voor de fijne, eerlijke en gezellige begeleiding.

- Sanne

Persoonlijke aandacht staat bij dit programma voorop. Er wordt heel goed gelet op jouw levensstijl & gekeken naar jouw situatie. Ook voelde ik me bij Anne goed op m'n gemak. Ik heb heel veel geleerd, iets waar ik m'n hele leven blij mee zal zijn!

- Sanne S.

Het programma Be Fit Nutrition volgen is een aanrader. Het voelt niet als diëten maar als een nieuwe levensstijl die vol te houden is.

- Annelies

De eerste belangrijke stap naar een gezonder leven gezet. Bedankt voor de motiverende gesprekken Anne!

- Saskia

Tijdens het sporten bij Be Fit kwam ik in contact met hun voedingsprogramma Be Fit Nutrition. Een leuke uitdaging! Het is een hele natuurlijke manier om af te vallen. En het is goed te combineren met 'gewoon lekker eten'. Ik vind het een aanrader voor iedereen!

- Ali

Na mijn zwangerschap vond ik het lastig om weer volledig gezonde keuzes te maken. Maar samen met Anne is het mij gelukt om na 5 maanden bijna op mijn streefgewicht te zijn. Nogmaals dank!

- Jessie