Wil jij gezondere keuzes leren maken? Begeleid worden op het gebied van Voeding & Coaching? Dan hebben wij het ideale programma voor jou: “Be Fit Nutrition”. Een leefstijl programma waar jij je leven lang profijt van hebt.

Anne begeleidt je graag! Ze is gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Hierdoor wordt het programma vaak (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Daarnaast is Anne ook een ervaren Coach, wat heel goed van pas komt tijdens het Be Fit Nutrition traject.

Dit leefstijl programma gaat verder dan ‘zomaar’ een menu volgen. We bekijken samen jouw doelen, je voorkeuren en daar passen we het menu op aan. Jij bepaalt wat je eet en drinkt, en door de vele tips & tricks weet jij aan het einde van het programma hoe je zelf verder kunt.

Door de vele thema’s die aan bod komen, leer je ontzettend veel, over voeding, gedrag en vooral… jezelf!

Be Fit Nutrition is geen dieet en geen korte termijn oplossing. Het is een leefstijl en werkt écht, ook op de lange termijn!

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Gun jij jezelf een gezonde en gelukkige leefstijl?

Tijdens het sporten bij Be Fit kwam ik in contact met hun voedingsprogramma Be Fit Nutrition. Een leuke uitdaging! Het is een hele natuurlijke manier om af te vallen. En het is goed te combineren met 'gewoon lekker eten'. Ik vind het een aanrader voor iedereen!

- Ali

Met haar positieve en enthousiaste aanpak stelt Anne samen met jou realistische doelen. Ze is daarbij vooral heel praktisch en beeldend ingesteld, waardoor het makkelijker wordt om die doelen na te streven. De slimme tips, adviezen en peptalks geven je die boost, zodat het deze keer wel lukt, voor altijd.

- Kim

Ik heb in een korte tijd, 2 maanden, mijn doel behaald. Boven verwachting! En ben er super blij mee. Ik ga zeker op deze manier verder. Anne bedankt voor de fijne, eerlijke en gezellige begeleiding.

- Sanne

Persoonlijke aandacht staat bij dit programma voorop. Er wordt heel goed gelet op jouw levensstijl & gekeken naar jouw situatie. Ook voelde ik me bij Anne goed op m'n gemak. Ik heb heel veel geleerd, iets waar ik m'n hele leven blij mee zal zijn!

- Sanne S.

Het programma Be Fit Nutrition volgen is een aanrader. Het voelt niet als diëten maar als een nieuwe levensstijl die vol te houden is.

- Annelies

De eerste belangrijke stap naar een gezonder leven gezet. Bedankt voor de motiverende gesprekken Anne!

- Saskia