Wil jij gezondere keuzes leren maken? Begeleid worden op het gebied van Voeding & Coaching? Wij bieden een compleet coach programma waar jij je leven lang profijt van hebt.

Anne begeleidt je graag! Ze is gediplomeerd gewichtsconsulente en coach, een gouden combinatie om jouw doelen deze keer écht te behalen.

 

Wat dit programma anders maakt dan alle andere programma’s?

Je hoeft geen eindeloos saaie weekmenu’s te volgen met producten die je niet lekker vindt. Jij bepaalt wat je eet en drinkt, en door de vele tips & tricks weet jij de keuzes te maken die jou helpen om je doelen te behalen, ook op de lange termijn.

We werken met verse, alledaagse producten uit de supermarkt. Dus geen dure supplementen die je verplicht moet afnemen waardoor het een betaalbaar programma is en je gewoon ‘met de pot’ mee kunt eten. Ofwel, dit kun en wil jij ook!

 

Heb je een vraag? Stel hem hier.

Gun jij jezelf een gezonde en gelukkige leefstijl?

Het programma biedt persoonlijke, doelgerichte coaching. Alles wordt aangepast op jouw wensen. Het is geen dieet maar een gezonde leefstijl en een eerlijk advies waarbij gekeken wordt naar jouw gedrag en valkuilen. Echt een aanrader!

- Kelly

Met haar positieve en enthousiaste aanpak stelt Anne samen met jou realistische doelen. Ze is daarbij vooral heel praktisch en beeldend ingesteld, waardoor het makkelijker wordt om die doelen na te streven. De slimme tips, adviezen en peptalks geven je die boost, zodat het deze keer wel lukt, voor altijd.

- Kim

Ik heb in een korte tijd, 2 maanden, mijn doel behaald. Boven verwachting! En ben er super blij mee. Ik ga zeker op deze manier verder. Anne bedankt voor de fijne, eerlijke en gezellige begeleiding.

- Sanne

Persoonlijke aandacht staat bij dit programma voorop. Er wordt heel goed gelet op jouw levensstijl & gekeken naar jouw situatie. Ook voelde ik me bij Anne goed op m'n gemak. Ik heb heel veel geleerd, iets waar ik m'n hele leven blij mee zal zijn!

- Sanne S.

Het programma Be Fit Nutrition volgen is een aanrader. Het voelt niet als diëten maar als een nieuwe levensstijl die vol te houden is.

- Annelies

De eerste belangrijke stap naar een gezonder leven gezet. Bedankt voor de motiverende gesprekken Anne!

- Saskia

Tijdens het sporten bij Be Fit kwam ik in contact met hun voedingsprogramma Be Fit Nutrition. Een leuke uitdaging! Het is een hele natuurlijke manier om af te vallen. En het is goed te combineren met 'gewoon lekker eten'. Ik vind het een aanrader voor iedereen!

- Ali

Na mijn zwangerschap vond ik het lastig om weer volledig gezonde keuzes te maken. Maar samen met Anne is het mij gelukt om na 5 maanden bijna op mijn streefgewicht te zijn. Nogmaals dank!

- Jessie