Dé gezelligste sportschool in het centrum van Bergeijk!

Corona richtlijnen

Beste gewaardeerd lid van Be Fit,

Allereerst willen wij namens het gehele Be Fit Team iedereen bedanken. Voor de lieve berichten, steuntjes in de rug op welke manier dan ook. Wat voelt het hartverwarmend dat mensen achter je staan en willen helpen waar het kan. Super!!

En dan nu, het plan.
De fitness kan helaas niet open met de huidige maatregelen. Hier balen wij enorm van want we beseffen heel goed dat de fanatieke fitness gangers hierdoor de sjaak zijn.
Wij hadden het ook graag anders gezien maar kunnen de regels niet veranderen.

Wat wél kan, voor de fitness fanaten én groepsles fans: materialen lenen!
Hieronder een overzicht van de materialen die we uitlenen. Als het er niet bij staat, dan is het dus niet mogelijk om te lenen. Borg is 50 euro contant.
– Barbells met gewichten. Let op! Dit zijn de barbells die in de groepslessen gebruikt worden, niet de fitness barbells. Een set bevat een stang (weegt niet zoveel) 2x 5kg, 2×2,5kg en 2×1,25kg schijven. Hier kun je ook prima fitness home workouts mee doen. Als je het fijn vindt, maken we zelfs een persoonlijk trainingsschema voor je.
– Steps. Voor de welbekende steples maar ook fijn voor de Bodypump óf fitness oefeningen mee te doen.
– Elastieken (grijs, oranje, paars of zwart) voor de Core les, maar ook weer voor de fitness fanaten.
– Xco buizen (small-medium-large) voor de super vette Xcore les!
Geef je voorkeur door via mail: info@befitcenter-bergeijk.nl. Let wel; op=op.

Op de besloten Facebook Groep Be Fit Coach staan al tig workouts en hier komen weer meer workouts bij. Dus heb je nog geen Facebook en wil je wel online trainingen volgen? Dan is het toch aan te raden om Facebook aan te maken, al is het maar voor deze lockdown periode. Ben je nog geen lid van de Be Fit Coach groep? Zoek deze dan op en meld je aan, daarna verlenen wij toestemming en kun je genieten van vele toffe workouts. Dit is namelijk een besloten groep voor de leden dus kun je niet zomaar in.
Per week wordt de planning op de besloten Facebook groep gepost welke lessen er die week op welke tijd live worden gegeven. Kun je er niet live bij zijn? No worries. De lessen worden opgeslagen op die pagina en kun je zelf terugkijken en doen op elk gewenst tijdstip. Om deze reden wordt er bijvoorbeeld niet iedere maandag om 9u een Bodypump gedaan. Want als deze er eenmaal op staat kun je die zelf wekelijks herhalen. Wist je dat je heel handig kunt navigeren door die pagina? Met de berichtonderwerpen kun je bovenaan de pagina meteen jouw favoriete thema’s aanklikken. Bijvoorbeeld ‘#yogaworkout’, dan krijg je alle yoga lessen onder elkaar en hoef je dus niet zo te zoeken. Verder staat de datum erbij dus weet je welke recent is en welke van vorig jaar bijvoorbeeld.

Hoe nu verder met je abonnement?
We zijn al meerdere keren samen door de lockdown heen gekomen dankzij jullie steun en toewijding. Dat waarderen wij enorm. Zonder jullie steun bestond Be Fit al niet meer.
Om na de lockdown ook nog samen te genieten van het trainen bij Be Fit, de leuke activiteiten en de gezellige sfeer, hebben we elkaar wederom nodig.

Hieronder volgen de opties die wij per direct aanbieden:
– 100% support! Je abonnement loopt door en je kunt gebruik maken van het lenen van materialen (op=op, op volgorde van aanvraag via mail) en de online trainingen
– 50% support. Vanaf januari incasseren we nog 50% van je abonnement, zolang de lockdown duurt. Zodra de lockdown wordt opgeheven gaat het abonnement weer volledig aan.
– bevriezen. Je abonnement wordt stilgezet als wij een mail van je ontvangen. En je abonnement gaat weer aan zodra de sportschool weer open is.
Kleine kanttekening: kies je voor bevriezen, dan kun je geen gebruik maken van materialen lenen en kun je geen online lessen volgen via de besloten Facebook groep Be Fit Coach.

Je keuze dien je via mail door te geven: info@befitcenter-bergeijk.nl
Als er verdere vragen zijn omtrent abonnement o.i.d. mag je deze ook mailen. Zakelijke vragen gelieve niet privé te sturen of via social media. Dan blijft het voor ons ook overzichtelijk.

Verder wensen wij jullie allemaal het allerbeste voor 2022! Dat we er samen een mooi jaar van mogen maken.
En onthoud: Be Fit – Stay Fit!

Hartelijke, sportieve groeten
Anne en Jan en het gehele Be Fit Team

Bekijk alle nieuwsberichten