Dé gezelligste sportschool in het centrum van Bergeijk!

YES! We zijn open

Woensdag 1 juli hebben wij onze deuren weer geopend.
Wauw, wat is dat gaaf! En meteen een mooie opkomst van al onze trouwe leden. Super om jullie weer te kunnen begeleiden naar de fitste versie van jezelf.

Ben je al lid? Dan meld je je aan via de Be Fit App (Virtuagym in app/playstore).
Ben je nog geen lid of wil je gewoon een losse les of fitness training boeken?
Stuur ons dan een mail en we plannen je in.
Op deze manier kan iedereen veilig en verantwoord sporten en weten we precies hoeveel mensen er tegelijk aan het sporten zijn.
Het is dus nooit te druk. Zodat jij veilig en met veel plezier kan genieten van jouw favoriete sport moment.

Daarnaast blijven we nog lekker buiten trainen in het ploegpark vanaf 1 juli. En je kunt online doorgaan. Kortom; we zijn vanaf nu een Blended Gym!

Let wel op; via de Be Fit App dien je een fitness training/groepsles te reserveren. Je kunt een week voor de training reserveren. Reserveren is verplicht.
Het juiste groepslesrooster én uren voor fitness te reserveren vind je allemaal in de app.

Heb je de app nog niet en geen account? Dan mag je ons een mail sturen naar info@befitcenter-bergeijk.nl.

Ben je nieuw en wil je lid worden?
Dit gaat heel gemakkelijk via de site. Klik op INSCHRIJVEN en kies je gewenste abonnement.
Dit sluit je online af, vervolgens ontvang je een mail zodat je direct jouw favoriete les/fitness training in kan plannen.
Je hoeft er dus niet eens voor langs te komen bij de sportschool.

RICHTLIJNEN:

 • Sporters blijven thuis als ze ziek zijn of in de afgelopen 72 uur ziek zijn geweest.
 • Men volgt de aanwijzingen van team Be Fit Center op.
 • Sporters vermijden fysiek contact met anderen in de gym en tijdens de buiten trainingen. Dus sport alleen.
 • Sporters nemen alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis
 • Sporters volgen de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.
 • Reserveren is verplicht. Voor zowel fitnesstrainingen, groepslessen binnen en buiten.
 • Wanneer je reserveert via de app, volgt een triage (gezondheidscheck). Deze dien je te beantwoorden om te mogen komen sporten.
 • In de app is het les- en fitnessrooster te vinden. Ook of de les binnen of buiten wordt gegeven staat daarbij vermeld. Dit kan nog regelmatig veranderen i.v.m. richtlijnen RIVM. Dit wordt altijd via de app gecommuniceerd. Houd deze dus in de gaten.
 • Je komt precies op het tijdslot van je reservering. Dus niet te vroeg. En verlaat de gym direct na de training. Blijf niet hangen op de parkeerplaats o.i.d.
 • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en check je nogmaals de triage.
 • Alle fitness deelnemers krijgen bij binnenkomst een flacon en microvezel doekje. Men dient de apparatuur zelf schoon te maken na gebruik. Aan het einde van de training deponeer je het doekje in de daarvoor bestemde wasmand.
 • Iedereen verlaat het pand direct na de training via de achterdeur.
 • Handdoek is verplicht.
 • Flesjes/bidons dienen thuis te worden gevuld met water. Kranen worden alleen gebruikt om handen te wassen.
 • In de sportschool hanteren we een looproute voor ieders veiligheid. Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Kleedkamers zijn niet te gebruiken. Ook douches en toiletten zijn gesloten. Op deze manier kunnen we het loopverkeer beperken op de bovenverdieping en de veiligheid waarborgen. Zorg dat je schoenen zuiver zijn bij aankomst, deze worden namelijk niet gewisseld bij/in de sportschool.
 • Kleedkamers worden ingezet als wachtruimtes. Kom je voor een groepsles? Dan dien je 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. En neem je plaats in de wachtruimtes. Heren/dames gemengd en de deuren van beide wachtruimtes blijven open.
 • Eventuele persoonlijke spullen dien je zelf bij te houden tijdens de training. Dit geldt voor zowel de fitness als groepslessen. Neem zo min mogelijk mee naar de sportschool. Denk hierbij aan kleding, portemonnee en sleutels. Zodat het geen rommel wordt in de fitness- en groepsleszaal.

WARM WELKOM
We kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te mogen begroeten en begeleiden in onze gym. Wij begrijpen ook dat sommigen dit nog spannend vinden.
Daarom bieden wij een ‘Blended Gym’ aan. Dit betekent; binnen sporten (fitness/groepslessen), buiten groepslessen (ploegpark) én online. Zodat een ieder van jullie veilig en verantwoord kan komen sporten.

DANK JE WEL
We willen iedereen bedanken, die ons steunt in deze bizarre tijd. De fijne berichten en bemoedigende woorden die we afgelopen tijd hebben mogen ontvangen doen ons erg goed. Ook de berichten dat men afziet van de compensatie, zijn hartverwarmend. Dit laat maar weer eens zien hoe mooi onze Be Fit Community is. Wij zijn trots en dankbaar. Samen staan we sterk.
Daarom hebben wij voor álle leden een leuke verrassing klaarliggen in de sportschool vanaf 1 juli. Een heuse kortingsvoucher. Dit is een mooie samenwerking met lokale ondernemers en is geldig in de maanden juli en augustus. Wacht dus niet te lang met starten zodat ook jíj deze korting in kunt wisselen.

COMPENSATIE
In eerdere nieuwsbrieven hebben we de mogelijkheden tot compensatie toegelicht. Hieronder vind je ze nogmaals:
1. Full Support; we zijn je enorm dankbaar! En voor jullie ligt er een extra kadootje klaar vanaf 1 juli bij de sportschool.
2. Geef een maand gratis sporten kado aan iemand.
3. Compensatie.
Je keuze mag je vanaf 1 juli doorgeven bij de sportschool wanneer je weer komt sporten.

Be Fit – Stay Fit!

Jan en Anne en het gehele team van Be Fit Center

Bekijk alle nieuwsberichten