Dé sportschool in het centrum van Bergeijk

Jan Groenendaal

Personal Trainer, Fitnessinstructeur, Small Group Training, Fit Attack, Box Fit

Na jaren fanatiek sporten, heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Het runnen van een eigen sportschool, samen met m'n partner en een geweldig team van instructors. Het leukste vind ik het persoonlijke contact met de mensen. We gaan er samen voor om jouw doelen te behalen!

Anne Kuijken

BGN Gewichtsconsulente, Coach, Fitnessinstructrice, Groepslesinstructrice

Een echt mensenmens. Ik vind het heerlijk als ik de mensen zie genieten tijdens een groepsles, of het nu om een intensieve Steps gaat of de 50+ les. Daarnaast vind ik het heel leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde en vooral gelukkige leefstijl. Want als sport, voeding en mind in balans zijn, dan voelt dat zó goed. Dat gun ik iedereen.

Anouk Nijhof

Fitnessinstructrice, Grit Cardio, Bodypump

Ik werk al verschillende jaren bij Be Fit Center. Wat het werken zo leuk maakt, zijn de leden en het team. Het geeft mij voldoening om mensen te zien groeien; sneller of sterker te zien worden. Maar vooral om mensen plezier te zien hebben in het sporten.

Britt Verdonschot

Yoga, Dancemix, Streetdance 4 Teens

Ik ben blij dat ik met mijn streetdancelessen terecht kan bij Be Fit Center. De groepsleszaal was al jaren bekend terrein voor mij en dankzij Jan en Anne heb ik mijn streetdance activiteiten uit kunnen breiden. Daarnaast geef ik ook Dancemix, een workout gebaseerd op verschillende dansstijlen, en Yoga bij Be Fit Center. Als mensen zeggen: "Wow, zijn we al bij de cooling down?!" Dan ben ik tevreden, want dat betekent dat ze écht eventjes 'er uit' zijn geweest, of dat nu met dans is of met Yoga. Heerlijk!

Rob van Kruijsdijk

Spinning

Ik ben 9 jaar actief geweest als instructeur bij de voorganger van Be Fit Center, Fitness Bergeijk. En ben erg blij dat ik als Spinning instructeur nog steeds betrokken kan blijven bij dit mooie 'project' van Jan en Anne. Mijn Spinning lessen staan bekend om de zeer gevarieerde en uiteenlopende muziekkeuze waarbij iedereen op zijn eigen niveau het maximale uit zichzelf kan halen. Ik zie jullie op zaterdagochtend!

Onze missie

Een leven lang bewegen, dat is belangrijk om gezond en gelukkig te zijn. Vroeger was sporten niet noodzakelijk, actief bewegen was namelijk onderdeel van het dagelijkse leven.

Ons lichaam is gemaakt om actief te zijn en om veel verschillende prikkels te krijgen. Sterker nog, er treden allerlei problemen op als je lichamelijk niet actief bent. Matig tot intensief bewegen dient dus eigenlijk wel onderdeel uit te maken van je dagelijkse bestaan, net als een gezond voedingspatroon en voldoende rust en ontspanning.

Dit is soms lastig, zeker in de huidige maatschappij. Iedereen heeft het ‘druk’, maar het gaat niet alleen om tijd hebben. Het gaat om tijd maken, voor jezelf en jouw gezondheid. Want dat verdien jij toch ook?

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal nog gezonder en gelukkiger zouden zijn? En het mooie is, dit kun je met relatief kleine aanpassingen al bereiken. Want minimaal één keer per week sporten, dat moet jou toch ook lukken!

 

ONZE FILOSOFIE.

Mensen kunnen tot zeer hoge leeftijd blijven sporten. Wij kunnen mensen het sporten op een veilige manier aanleren, sterker nog, wij kunnen mensen het plezier in bewegen aanleren. Op die manier krijgen mensen intrinsieke motivatie; ze gaan niet sporten omdat het nou eenmaal ‘moet’, maar omdat het sporten hen een goed gevoel geeft. Ze doen het graag, en maken er speciaal tijd voor. En dan is het net zoiets als tanden poetsen. Het zit in je systeem en je doet het gewoon.